IJzeren trap

Dynamische lijnvoering en geometrische vormen weerspiegelen de eigentijdse esthetiek van een ijzeren trap. Samen met de stalen trap en de metalen trap, vertegenwoordigt de ijzeren trap een vooruitstrevende interieurvisie die je vaak tegenkomt in moderne woningen, loft appartementen en industriële studio’s.

Neem contact op
IJzeren trap detail

IJzeren trap constructie

Met een ijzeren trap kies je voor een sterke en duurzame constructie. Niet alleen esthetisch dus, maar ook functioneel interessant vanwege zijn weerbaarheid tegen slijtage. 

Daarnaast is ijzer veelzijdig, waardoor een ijzeren trap makkelijk integreerbaar is binnen uiteenlopende interieurstijlen. Het toevoegen van houten treden binnen een ijzeren frame brengt bijvoorbeeld een overduidelijke associatie met de industriële interieurstijl met zich mee. Benadruk je graag moderne innovatie? Dan is een volledig ijzeren model in een strakke vormgeving interessant. 

IJzeren trap particulier
“Een ijzeren trap staat symbool voor onverwoestbare charme en duurzaamheid.”
Djurre van Bruchem

Particuliere ijzeren trap

Haal adembenemend design in huis met jouw maatwerk ijzeren trap. Kies voor de kracht van ijzer wanneer je op zoek bent naar een statement in de ruimte. Eender welke ruimte, groot of klein. Plaats bijvoorbeeld een open trap in een kleinere ruimte om juist een ruimtelijk gevoel te creëren. Of integreer een glazen wand als afscheiding in een grote open kamer en voeg meteen een vleugje moderne elegantie toe.

Zakelijke ijzeren trap

Zakelijke ijzeren trap

Laat een sterke indruk achter in jouw professionele omgeving. Een ijzeren trap benadrukt innovatie, kwaliteit en een no-nonsense karakter. Trek de aandacht met een architectonische ijzeren wenteltrap met bijpassende balustrade in het midden van een ruimte, of kies voor geometrische lijnvoering met de grandeur van een ijzeren dubbelkwart trap

Een ijzeren trap op maat

Jouw ijzeren trap laten realiseren door Van Bruchem betekent een exclusieve maatwerk trap in huis halen. Al ruim 135 jaar ontwerpen en creëren wij unieke trappen die feilloos aansluiten bij jouw interieurvisie. Onze passie ligt in het bouwen en bedenken van bijzondere vormgevingen waarbij jouw klanten of gasten niet anders kunnen dan even stilstaan. 

Met de door ons ontwikkelde revolutionaire LID bouwmethode hebben we een manier gevonden om jouw trap naar een hoger niveau te tillen. LID staat voor ‘Limitless in Design’. Door verfijning van onze materialen en technieken kunnen we bijna iedere trapvorm realiseren. De LID bouwtechniek zorgt hierbij voor een verbeterde vloeiende afwerking van jouw ijzeren trap. 

Contact

Jij hebt een idee, wij hebben de kennis en kunde om dit tot uitvoering te brengen. Dat begint allemaal met een persoonlijke kennismaking waarin we jouw wensen uitvoerig bespreken. Het liefst in onze showroom, zodat je meteen kennis kunt maken met de verschillende materialen en mogelijkheden voor jouw situatie. 

Vul het contactformulier om vrijblijvend een oriënterend gesprek met ons in te plannen.

    Niet wat je zocht? Kijk ook eens naar: