TRAPPEN OP MAAT

De trap. Een functioneel object dat ons van beneden naar boven brengt, of andersom. Dat een bijzondere trap op maat veel meer kan betekenen voor uw interieur laten wij u graag zien.

Bekijk onze projecten
Exclusieve stalen trap

ONZE WERKWIJZE

ORIËNTATIE

U bent op zoek naar een bijzondere trap en daardoor op onze website terecht gekomen. Onze projecten geven een goed beeld van de producten die wij maken. Wij sturen u graag ons magazine toe. Wat we nog liever doen is een persoonlijk kennismakingsgesprek in onze showroom. Dat kan op afspraak, vijf dagen in de week.

SPECIFICATIES & OFFERTE

Wij gaan met u in gesprek over uw interesses, ideeën en wensen, laten verschillende materialen zien en geven advies over de mogelijkheden. Naar aanleiding hiervan brengen we samen met u de specificaties in beeld en maken wij de eerste schetsen. Vervolgens kunnen we u een concrete offerte aanbieden.

3D DESIGN

Zodra wij de opdracht hebben gekregen wordt in goed overleg de planning bepaald. In onze opdrachtbevestiging staan alle specificaties van het project en de afspraken. Met behulp van 3D visualisaties, 360 graden views of zelfs een hele film laten we u zien hoe het trap ontwerp er in werkelijkheid uit komt te zien. Op aanvraag maken we ook een mock-up van het design.

PRODUCTIE

Tijdens een bezoek aan de bouw nemen we met een laser zeer nauwkeurig alle maten op. Deze gegevens zetten we in productietekeningen. Na uw definitieve goedkeuring start de productie van uw unieke ontwerp. Voordat we beginnen met de productie leveren we monsters aan van de door uw gekozen materialen.

INSTALLATIE

Onze monteurs zorgen ervoor dat uw project tot leven komt volgens de afgesproken planning, getekend en gecertificeerd door Van Bruchem Staircases & Interiors. Omdat we trots zijn op onze kunstwerken maken we graag enkele foto’s op locatie voor in ons jaarlijks magazine.

Materialen waar wij mee werken

MATERIALEN

Van Bruchem Staircases werkt met de beste materialen van over de hele wereld. Met een aantal leveranciers werken wij al meer dan 50 jaar samen.

Wij werken met veel uiteenlopende materialen; veel soorten hout, zoals eikenhout, kersenhout, mahonie, plataan, beukenhout en bamboe, in veel verschillende behandelingen. Maar bijvoorbeeld ook met (blauw)staal, glas, messing, leer, stuukwerk, RVS en natuursteen.

De mogelijkheden voor materiaal zijn eindeloos. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

3 wenteltrap met LID methode

REVOLUTIONAIRE LID BOUWMETHODE

Bijna elke vorm is mogelijk

Wij hebben een eigen staal- & houtproductie om de kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen. Ons productieteam zorgt er voor dat wat er ontworpen wordt samen met de klant, ook daadwerkelijk tot leven komt.

Daarnaast zijn wij FSC gecertificeerd en werken wij samen met Trees For All. Voor elke trap die wij plaatsen, planten we 5 bomen.

Neem voor meer informatie of een oriënterend gesprek contact met ons op via onderstaande button.

contact

Vormvrijheid

LID staat voor ‘Limitless in Design’ en is de nieuwste bouwmethode van Van Bruchem Staircases. Het combineert als basis een stalen constructie, een speciale vulling en een harde toplaag (elke afwerking mogelijk). Met deze uitvinding bieden wij veel meer mogelijkheden op het gebied van maatwerk trappen. Bijna elke vorm is nu te creëren.

Het trapontwerp wordt hierdoor een vrijstaand kunstwerk op zich.

LID zorgt ook voor een vloeiende afwerking van de onderkant van de trap. Hierdoor is het een modern alternatief voor het meer traditionele stucwerk op deze plaats. Zo komen met name de hoeken mooier uit.

Wilt u meer weten over onze LID techniek? Wij leggen het u graag uit tijdens een kop koffie in de showroom. Of bel/mail voor een afspraak bij u op locatie.

Publicaties