Exclusieve trappen showroom

Design trappen showroom

Welkom bij Van Bruchem Staircases, waar exclusieve designtrappen samenkomen met vakmanschap en esthetiek. Onze showroom is meer dan slechts een ruimte; het is een inspirerende omgeving waar je een voorproefje krijgt van de verfijnde wereld van op maat gemaakte trappen. Stap binnen en ontdek een wereld waar functionaliteit en schoonheid samenkomen.

Afspraak maken
Trappen showroom

In onze showroom krijg je een impressie van mogelijkheden en luisteren we graag naar je wensen en ambities. Ervaar verschillende stijlen, van tijdloos klassiek tot eigentijds modern, en ontdek de diversiteit aan materialen die wij gebruiken om trappen te creëren die perfect passen bij jouw persoonlijke smaak en levensstijl.

Trap materialen
"In onze trappen showroom ontdek je niet alleen exclusief design en vakmanschap, maar ook een wereld waar jouw droomtrap wacht om jouw huis een uniek karakter te geven."
Djurre van Bruchem
Werkplaats

Staal- & houtproductie

In de showroom kun je niet alleen de trappen bewonderen, maar ook de verschillende materialen en afwerkingen voelen en bespreken. In naastgelegen afbeelding kun je tevens zien dat er vanuit de showroom zicht is op onze eigen staal- & houtproductie werkplaats, waar al onze materialen worden bewerkt.

Maak een afspraak en kom langs

Bij Van Bruchem Staircases streven we ernaar om je ambitie werkelijkheid te maken. Bezoek onze trappen showroom en laat je inspireren door de wereld van exclusieve designtrappen.

Maak gebruik van het contactformulier om een vrijblijvend oriënterend gesprek in te plannen.