Industriële trap

Een knap staaltje stijl met een uitgesproken karakter. De industriële trap is met zijn ongepolijste charme een intrigerend statement in iedere omgeving. 

De industriële interieurstijl haalt inspiratie uit de fabrieks- en industriële omgevingen die hard werk, onbewerkte materialen en esthetische eenvoud omarmen. Dit wordt vertaald in zichtbare constructie-elementen en ongecompliceerde kleurenpaletten.

Neem contact op
Detail industriele trap

Industriële trap ontwerp

Industriële trappen zijn makkelijk integreerbaar in zowel woningen als zakelijke omgevingen van verschillende formaten. Van stadsappartementen tot moderne kantooromgevingen, alles is mogelijk.

Het vaak open en onbewerkte karakter van industriële trappen brengt een gevoel van ruimtelijkheid met zich mee, waardoor deze trapvorm optisch minder ruimte in beslag neemt dan bijvoorbeeld een klassieke trap. Industriële trappen worden doorgaans vervaardigd uit ruwe materialen zoals staal, baksteen en beton. Dit vaak in combinatie met meer toegankelijke houten elementen.

Industriele particuliere trap
“De perfecte balans tussen een ruwe en verfijnde uitstraling. Een Industriële trap is een stoere esthetische aanwinst voor ieder interieur.”
Djurre van Bruchem

Een industriële trap in jouw woning

Haal een industriële trap in huis als ode aan ongepolijst minimalisme. Met krachtige lijnvoering, open constructies en onbewerkte textuur blaast een industriële trap leven in jouw woning. Niet op een delicate manier, maar met een ongefilterde kreet die overbodige details verfoeit. Deze ‘je krijgt wat je ziet’ uitstraling is ideaal wanneer je op zoek bent naar een indrukwekkende entree, of als visueel statement tussen verdiepingen.

Zakelijke industriele trap

Een industriële trap in jouw bedrijf

Nuchter en robuust. Industriële trappen fungeren als visueel spektakel in een breed scala aan zakelijke omgevingen zoals kantoorruimtes, lobby’s en restaurants. Combineer de effecten van verschillende materialen zoals staal, beton en natuurlijk hout tot een authentieke trap die de identiteit van jouw organisatie weerspiegelt.

Contact opnemen

Een industriële trap op maat

Een industriële trap op maat is een investering die jarenlang mee gaat. Van Bruchem Staircases vervaardigt al sinds 1888 unieke maatwerk trappen, volledig in lijn met jouw visie. Dit doen wij aan de hand van toegewijd vakmanschap, hoogstaande materialen en een uitstekende samenwerking met onze leveranciers. 

Plaats jouw creatieve visie in onze handen en reken op een unieke industriële trap dankzij de LID bouwmethode. LID staat voor ‘Limitless in Design’. Met deze door Van Bruchem Staircases ontwikkelde bouwtechniek kunnen wij bijna iedere vorm creëren. LID zorgt daarbij voor een perfect vloeiende afwerking van de trap.

Contact

De tijdloze allure van jouw industriële trap groeit vanuit een idee. Combineer jouw wensen met onze vakkundigheid en bereik een trap die zowel functioneel als esthetisch het verlengde van je interieur vormt. Vul onderstaand contactformulier in en kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek.

    Niet wat je zocht? Kijk ook eens naar: