Landelijke trap

Stijlvol, idyllisch en eenvoudig. Een landelijke trap is de ultieme belichaming van sfeervolle avonden bij het haardvuur. Deze trapvorm haalt inspiratie uit rustieke elementen met een voorkeur voor natuurlijke materialen. Landelijke trappen vertegenwoordigen vaak functionaliteit en comfort in een bescheiden vormgeving.

Landelijke trap detail

Landelijke trap ontwerpen

Landelijke trappen streven naar een warme en organische uitstraling. Eenvoudig, maar op een stijlvolle manier. Ze worden vaak vervaardigd uit een diversiteit aan houtsoorten, zoals onder andere eikenhout of dennenhout. Het landelijke aspect wordt benadrukt door gebruik te maken van de natuurlijke houtnerf, textuur en kleuren van deze houtsoorten.

De meesten herkennen landelijke trappen vanwege hun uitgesproken karakter dat vaak wordt geassocieerd met het comfort dat je in cottage-stijl woningen vindt, of met de charme van een vakantieverblijf aan een prachtige wijngaard. Met een landelijke trap breng je de beleving van buiten naar binnen.

Landelijke trap perspectief
“Rustieke charme vol warmte. Het gevoel van een knapperend haardvuur in een idyllische cottage, maar dan in een trap.”
Djurre van Bruchem

Moderne landelijke trap

Bereik de balans tussen de eigentijdse esthetiek van een moderne trap en de rustieke allure van een landelijke trap. Met een moderne landelijke trap omarm je de kracht van tegenstellingen. Combineer het warme karakter van hout met de minimalistische schoonheid van staal of glas. Het resultaat, een trap die het beste van beide werelden met elkaar verenigt.

Houten landelijke trap

Houten landelijke trap

Gebalanceerd, zowel esthetisch als functioneel. Een houten landelijke trap omvat de essentie van een landelijke interieurstijl. Door te kiezen uit verschillende houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden, creëer je een unieke maatwerk trap die volledig aansluit bij jouw persoonlijke stijl. Denk aan open eikenhout treden die met licht en ruimtelijkheid spelen. Of wat dacht je van een robuuste houten landelijke trap met een sierlijk handgesneden balustrade?

Een landelijke trap op maat

Van Bruchem Staircases ontwerpt en realiseert al ruim 135 jaar authentieke design trappen. We brengen ons enthousiasme, vakmanschap en een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige materialen samen om jouw idee uit te werken tot een unieke landelijke trap op maat.

Exclusieve vormgeving en deskundige uitvoering ontmoeten elkaar in deze revolutionaire bouwmethode. LID staat voor ‘Limitless in Design’. Deze door Van Bruchem Staircases ontwikkelde bouwmethode biedt meer mogelijkheden voor de ontwikkeling van trappen, waardoor we bijna iedere trapvorm kunnen creëren.

Contact

Het realiseren van een maatwerk trap gebeurt vanuit een samenwerking tussen jouw visie en onze vakkundigheid. We begeleiden je van concept tot plaatsing door de stappen die nodig zijn om jouw trap te realiseren. Neem contact met ons op via het contactformulier en kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek.

    Niet wat je zocht? Kijk ook eens naar: