Moderne trap

Een trap is veel meer dan slechts een functionele verbinding tussen verdiepingen. Als esthetisch verlengde van persoonlijke interieurstijl zijn trappen inmiddels uitgegroeid tot ware kunstwerken. Zowel zakelijk als particulier is een trap een heuse blikvanger die doelbewust uitnodigt tot het verder ontdekken van een ruimte.

Zo ook de moderne trap. Als belichaming van eigentijdse charme is de moderne trap met zijn strakke lijnen en verfijnde materialen een iconische design trap binnen uiteenlopende omgevingen. 

Neem contact op
Moderne trap particulier

Moderne trap ontwerp

Moderne trappen weerspiegelen de tijdgeest van dynamische lijnvoering en minimalistisch ontwerp, een scherp contrast met de robuuste klassieke trap. Bouwtechnieken en designprincipes komen hier samen om de ultieme balans tussen vorm en functie te bereiken. 

Het selecteren van de juiste materialen speelt hierbij een cruciale rol. Zo is de combinatie van hout en staal kenmerkend voor industriële trappen, terwijl glas bijvoorbeeld het open en luchtige aspect van een zwevende trap kan versterken. Ieder materiaal brengt een unieke toegevoegde waarde met zich mee. Materiaalkeuze heeft daarom veel invloed op de uiteindelijke uitstraling van je moderne trap.

Moderne trap impressie
“Leg vernieuwing en vooruitgang stap voor stap vast met een moderne trap.”
Djurre van Bruchem

Een moderne trap op maat

Een moderne woning verdient een passende moderne trap als voortreffelijke verbinding tussen jouw verdiepingen. Van Bruchem Staircases creëert al 135 jaar exclusieve maatwerk trappen waarbij creativiteit en hoogstaande kwaliteit elkaar ontmoeten om jouw visie tot uitvoering te brengen.

Particuliere moderne trap

Particuliere moderne trap

Omarm het element van eigentijdse expressie in huis door middel van een moderne trap. Combineer innovatieve materialen met slimme functionaliteiten zoals geïntegreerde opbergruimte of verlichting en bereik een vooruitstrevende moderne uitstraling. 

Zakelijke moderne trap

Voorwaartse dynamiek, bevlogen inspiratie en een functionele werkomgeving komen samen in een moderne trap op kantoor. Daag traditioneel kantoordesign uit met hoogwaardige materialen, esthetische vormgeving en een unieke touch die kenmerkend is voor jouw organisatie. 

Zakelijke moderne trap

LID bouwmethode

Volledig in lijn met moderniteit ligt onze revolutionaire LID bouwtechniek. LID staat voor ‘Limitless in Design’. Letterlijk, want deze bouwmethode maakt bijna iedere trapvorm mogelijk. Het gebruik van een stalen constructie, een speciale vulling en een harde toplaag zorgt voor vernieuwende mogelijkheden voor je trap. Daarnaast voorziet de LID bouwtechniek in een verbeterde vloeiende afwerking van de onderkant van de trap.

Contact

Van Bruchem Staircases ontwerpt en creëert sinds 1888 authentieke trappen voor particuliere en zakelijke doeleinden. Het bouwen van een unieke trap gaat gepaard met zorgvuldig vakmanschap, exclusief design en uitstekende materialen van onze eigen staal- en houtproductie. Op die manier waarborgen we de kwaliteit van jouw moderne trap, van ontwerp tot plaatsing. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier om vrijblijvend een oriënterend gesprek in te plannen.

    Niet wat je zocht? Kijk ook eens naar: