Klassieke trap

Een traditioneel en tijdloos symbool van indrukwekkende stijl. De klassieke trap straalt van nature onovertroffen elegantie en verfijning uit. 

Het gevoel van grandeur dat de klassieke trap met zich meebrengt, wordt vaak geassocieerd met statige herenhuizen en Victoriaanse landhuizen. Dit maakt van de klassieke trap een geliefde constructie die je vast wel eens bent tegengekomen in prachtige gebouwen zoals musea of hotels.

Neem contact op
Klassieke trap impressie

Klassieke trap ontwerp

In tegenstelling tot de strakke minimalistische vormen van de moderne trap, is een klassieke trap een robuuste en uiterst solide aanwezigheid. Kenmerkende elementen zijn gedetailleerde houtbewerking, balusters en smeedijzeren versieringen. Het ontwerpen en creëren van een klassieke trap vereist dan ook professionele kennis en zorgvuldig vakmanschap. Kennis en kunde die Van Bruchem al sinds 1888 met toewijding en enthousiasme cultiveert.

Klassieke trap particulier
“Een klassieke trap brengt tijdloze elegantie en grandeur samen. Een trapvorm waar jong en oud eindeloos van geniet.”
Djurre van Bruchem

Een klassieke trap op maat

Wij zien in iedere trede en balustrade een kunstwerk an sich. Of je nu kiest voor handgesneden details of de charme van natuurlijke houtnerven, jouw klassieke trap wordt zorgvuldig ontworpen en gecreëerd volgens jouw visie. Voeg daar jarenlange ervaring en vakkundigheid aan toe, en je krijgt een unieke maatwerk trap die jarenlang meegaat.

Van Bruchem beschikt over een eigen staal- en houtproductie. Zo kunnen we de kwaliteit van onze materialen waarborgen. Kom langs in onze showroom en ontdek de verschillende materiaal opties.

Particuliere klassieke trap

Particuliere klassieke trap

Voeg een vleugje erfgoed toe aan je interieur met een klassieke trap, een luxe trap die traditie en schoonheid met elkaar verenigt. De rijke mogelijkheden in diverse materialen zoals hout, marmer en ijzer vloeien samen tot een unieke maatwerk trap. Van gracieuze wenteltrappen tot gemoedelijke landelijke trappen, een klassieke trap neemt de vorm aan die het beste bij jou past.

Zakelijke klassieke trap

Laat een onvergetelijke eerste indruk achter met de architectonische prestige van klassieke trappen. Visualiseer het effect van een krachtige entree trap in een zakelijk hoofdkantoor of een stijlvolle lobby trap in een hotel. Met een klassieke trap bereik je de perfecte balans tussen tijdloze elegantie en traditionele duurzaamheid.

Zakelijke klassieke trap

LID bouwmethode

Limitless in Design. Met de door Van Bruchem Staircases ontwikkelde revolutionaire LID bouwmethode wordt bijna iedere trapvorm mogelijk. Met als basis een stalen constructie, gecombineerd met een speciale vulling en een harde toplaag, bieden we vloeiende afwerkingsmogelijkheden voor diverse trappen. Een modern alternatief voor jouw klassieke trap. 

Contact

Jouw klassieke trap als authentiek kunstwerk. Van Bruchem Staircases bouwt al 135 jaar exclusieve maatwerk trappen voor particuliere en zakelijke doeleinden. Een samenwerking met ons betekent een trap realiseren vanuit zorgvuldig vakmanschap, gegarandeerde kwaliteit en immens enthousiasme om de mooiste trappen te creëren. Vul onderstaand contactformulier in om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

    Niet wat je zocht? Kijk ook eens naar: