Design trap

Design trap

Vormgeving, materialen en designelementen. Precies zoals jij ze wilt hebben. Een design trap is een bijzondere maatwerk constructie die uitdrukkelijke aandacht geeft aan individuele esthetiek en stijl. Ideaal in meer abstract gevormde ruimtes, of wanneer je op zoek bent naar een vleugje authenticiteit die conventionele vormgeving overstijgt.

Een design trap is exclusief, maar ook toegankelijk. Het ontwerp wordt namelijk volledig gebaseerd op jouw functionele en esthetische wensen. Of je nu op zoek bent naar architectonische pracht in groot of klein formaat, een design trap kan in allerhande vormen en maten worden geconstrueerd.

Neem contact op
Design trap detail

Een design trap ontwerpen

Creatieve vormen en innovatieve materialen. Een design trap houdt zich niet aan de voorschriften van bekende interieurstijlen. Diverse materiaalsoorten en ontwerpelementen komen samen om een visueel verbluffende structuur te vormen. Design trappen fungeren zelden als subtiele aanwezigheid, maar zijn gemaakt om in een oogopslag te intrigeren.

Design trap zakelijk
“Jouw unieke interieurstijl verdient een bijpassende trap. Onze design trappen brengen kunst en functionaliteit moeiteloos samen.”
Djurre van Bruchem

Zakelijke design trap

Design trappen spelen een cruciale rol in memorabel zakelijk interieurdesign. Als symbiose van vorm en functie straalt een zakelijke design trap innovatief denken uit binnen de kaders van jouw merkidentiteit. Overweeg een imposante wenteltrap met geïntegreerde verlichting in een open entreehal. Of breek traditie door moderne glazen elementen toe te voegen aan een klassieke trap.

Particuliere design trap

Particuliere design trap

Design trappen zijn zonder twijfel een statement in huis. Ze tasten de grenzen van conventioneel interieurdesign af en zijn niet verlegen om deze te overschrijden. Denk bijvoorbeeld aan de strakke uitstraling van een industriële trap die vervolgens bekleed wordt met rustiek eikenhout. Of omgekeerd, een charmante landelijke trap die wordt afgewerkt met moderne geïntegreerde verlichting in de traptreden.

Een design trap op maat

Kies voor ontzagwekkend ontwerp met een design trap op maat. Van Bruchem realiseert al ruim 135 jaar lang authentieke maatwerk trappen. Met toegewijde passie voor het vak en een eindeloos aanbod aan design- en materiaalmogelijkheden, ontwerpen en bouwen we de meest bijzondere maatwerk trapconstructies voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden.

Van Bruchem is sinds 1888 gespecialiseerd in het vervaardigen van exclusieve trapconstructies. Naast innovatief design streven we continu naar het verder ontwikkelen van ons ambacht. 

Zo is de LID bouwmethode ontstaan. LID staat voor ‘Limitless in Design’. Door deze revolutionaire bouwtechniek wordt bijna iedere trapvorm realiseerbaar. LID zorgt hierbij voor een vloeiende afwerking van jouw design trap.

Contact

Inspireer en fascineer met een exclusieve maatwerk design trap in jouw woning of zakelijke omgeving. Wij brengen jouw interieurvisie graag tot leven. Maak gebruik van het contactformulier en kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek.

    Niet wat je zocht? Kijk ook eens naar: