Maatwerk trap

Het kiezen van de perfecte trap voor je woning is een bijzondere ervaring. Jouw persoonlijke interieurstijl is niet in één dag ontstaan. Diezelfde zorgvuldigheid verwacht je dan ook terug te zien in het ontwerp van jouw maatwerk trap.

Een maatwerk trap is meer dan een functionele verbinding tussen verdiepingen. Het is het esthetische verlengde van jouw persoonlijke stijl. Kiezen voor een trap op maat betekent vanaf de eerste stap een exclusief architectonisch kunstwerk samenstellen waar je jaren van kunt blijven genieten.

Neem contact op
Maatwerk trap detail

Een trap op maat laten maken

De mogelijkheden die gepaard gaan met het ontwerpen van een trap op maat, zijn zo divers als je ze kunt bedenken. Dat kan intimiderend zijn. Daarom denken we vanuit onze jarenlange kennis en expertise binnen het vakgebied graag met je mee. 

Door jouw interieurvisie, de ruimtelijke voorzieningen en eventuele beperkingen te leren kennen, creëren we een trap die zowel praktisch als esthetisch volledig binnen jouw plaatje past.

Particuliere maatwerk trap
“Ambacht en creativiteit smelten samen tot een maatwerk trap die jouw verhaal vertelt in elke trede.”
Djurre van Bruchem

Particuliere maatwerk trap

Van klassiek tot modern en van compact tot ruimtelijk. Een maatwerk trap is de verticale uiting van stijl binnen een diversiteit aan interieurstijlen en formaten. 

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een authentieke blikvanger, maar wil je niet te veel opbergruimte inleveren? Overweeg dan een z-trap met opbergconstructie onder de treden. Wil je juist gebruik maken van je trap als esthetisch statement in een open ruimte? Dan is een spiltrap met intrigerend detailwerk de ideale toevoeging in huis.

Zakelijke maatwerk trap

Zakelijke trap op maat

Een zakelijke maatwerk trap vertegenwoordigt en versterkt het unieke karakter van jouw organisatie. Transformeer een doorsnee ruimte met een indrukwekkende trapconstructie die zowel klanten als medewerkers blijft bekoren.

Kies bijvoorbeeld voor een krachtige impressie met een robuuste betonlook wenteltrap in een open ruimte. Of benadruk moderne elegantie en minimalistisch design aan de hand van een strakke zwevende trap. De mogelijkheden zijn eindeloos.

LID bouwmethode

Het realiseren van een trap op maat gaat hand in hand met de ontwikkeling van onze bouwtechnieken. Daarom heeft Van Bruchem Staircases de LID bouwmethode ontworpen. Dit staat voor ‘Limitless in Design’. Letterlijk, want via deze techniek wordt bijna iedere vorm denkbaar. 

Contact

Van Bruchem Staircases ontwerpt en realiseert sinds 1888 met veel enthousiasme authentieke maatwerk trappen. We transformeren fantastische ideeën tot de meest unieke trapconstructies, iedere dag opnieuw. 

Door middel van steeds ontwikkelend vakmanschap, een uitstekende samenwerking met onze leveranciers en een diversiteit aan hoogwaardige materialen uit onze eigen staal- en houtproductie, tillen we maatwerk trappen al jarenlang letterlijk en figuurlijk naar het volgende niveau.

We denken graag mee over de beste maatwerk trap voor jouw interieurvisie. Maak gebruik van het contactformulier en kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek.

    Niet wat je zocht? Kijk ook eens naar: