Z-trap

Stijlvol, ruimtebesparend en dynamisch. De speelse vorm van de traptreden die de z-trap zijn kenmerkende naam geeft, garandeert een wervelende blikvanger in huis. Deze trap is zowel stilistisch als praktisch interessant. De compacte aard en het open karakter zorgen ervoor dat niet alleen de grote, maar ook de kleinste ruimtes kunnen genieten van een strakke en moderne aanvulling in huis of op kantoor.

Neem contact op
Z-trap particulier

Ontwerp

Dat het bouwen van een z-trap precisie- en maatwerk is, wordt al snel duidelijk wanneer je de gestileerde vorm van dichtbij bekijkt. Het vanaf de zijkant zichtbare z-vormige patroon ontstaat door het afwisselend aan de linker- en rechterkant plaatsen van opeenvolgende treden. Ondanks de bescheiden vorm vereist het bouwen van een z-trap vakmanschap en nauwkeurigheid.

Een unieke vorm waar ook voordelen aan verbonden zijn. De bouw van deze minimalistische trap soort gaat namelijk gepaard met veel open ruimte, perfect voor opbergmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een op maat gemaakte kast die naadloos aansluit op jouw trap. Of maak juist gebruik van het open karakter en creëer zelfs bij smallere woningen de optische indruk van een grotere ruimte.

Z-trap woning
“Een z-trap geeft je huis met zijn artistieke spel van lijnen en beweging een unieke twist. Dit eigentijdse design is de ideale blikvanger in huis.”
Djurre van Bruchem

Z-trappen in huis of op kantoor

Ondanks de bijzondere uitstraling is een z-trap zodanig veelzijdig dat hij makkelijk integreert met diverse interieurstijlen. Door te kiezen voor materialen die bij de esthetiek van jouw woning passen, zorg je ervoor dat de trap naadloos aansluit bij jouw stijl. Het perfecte ontwerp voor jouw woning? Daarvoor kun je op ons rekenen. Van ontwerp tot constructie, Van Bruchem Staircases verzorgt jouw exclusieve trapontwerp van A tot Z.

Eiken z-trap

Eiken z-trap

Met de unieke uitstraling van een eiken z-trap kies je voor een innovatief statement in je interieur. Eikenhout is een populaire houtsoort vanwege zijn duurzaamheid en weerstand tegen slijtage. Bijzondere nerf-patronen en een diversiteit aan natuurlijke tinten maken een eiken z-trap de ideale tijdloze investering. 

Contact opnemen

Zakelijke z-trap

Ook zakelijk kan deze trap een interessante blikvanger zijn. Een hoogwaardige z-trap in het midden van een showroom of ontvangstruimte geeft een minimalistische en moderne indruk. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een sierlijke spiraaltrap of wenteltrap is de z-trap een krachtige aanwezigheid die klanten uitnodigt om de ruimte verder te ontdekken.

Zakelijk z-trap

Z-trap op maat

Sinds 1888 specialiseren we ons in vakmanschap op maat. Dat betekent dat we onze jarenlange kennis en expertise met enthousiasme inzetten voor jouw project. Reken op authentiek design en kwalitatieve materialen van onze eigen staal- en houtproductie, gecombineerd met de best mogelijke service. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek en ontdek een scala aan materiaalmonsters en projecten ter inspiratie. Stap voor stap realiseren we een z-trap waar het hele gezin van geniet.

Contact

Vakkundig gebouwde z-trappen met een exclusief design op maat. Ieder concept is uniek en gecreëerd op basis van jouw persoonlijke situatie. Maak gebruik van onderstaand contactformulier om vrijblijvend een oriënterend gesprek aan te vragen. 

    Niet wat je zocht? Kijk ook eens naar: