Luxe trap

Hoogwaardige materialen, intrigerend detailwerk en exclusief ontwerp. Luxe trappen ademen opulentie en grandeur in iedere omgeving. 

Verhef bekende interieurstijlen naar een hoger niveau door unieke details toe te voegen aan jouw luxe trap. Het resultaat, een authentiek kunstwerk dat sans gêne de aandacht opeist.

Neem contact op
Luxe trap detail

Een luxe trap ontwerpen

Luxe trappen worden vaak gekenmerkt door verfijnd gepersonaliseerd maatwerk. Van materiaalkeuze tot afwerking, iedere trap is een unieke constructie die feilloos aansluit bij een interieurvisie. Functionaliteit en esthetisch genot ontmoeten elkaar hier in de vormgeving en keuze van hoogwaardige materialen zoals massief eikenhout, marmer, glas en edelmetalen.

Luxe zakelijke trap
“Een luxe trap gaat net een stapje verder. Deze trap straalt ongekende verfijning en exclusiviteit uit.”
Djurre van Bruchem

Luxe zakelijke trappen

Luxe trappen, in al hun geometrische pracht en architectonische grandeur, verfoeien het idee van een louter simpele verbinding tussen verdiepingen. Maatwerk luxe trappen belichamen de missie en visie van jouw organisatie, zonder in te leveren op functionele waarde.

Denk bijvoorbeeld aan bijzondere elliptische lijnvoeringen bij een design trap. Of kies voor een statige betonlook als centraal punt van de entreeruimte. 

Kom langs in onze showroom en maak kennis met een breed scala aan materiaalmogelijkheden.

Luxe particuliere trap

Particuliere luxe trap

Ga voor indrukwekkende impact met het adembenemende design van luxe trappen. Luxe kan op diverse manieren in het ontwerp van jouw trap worden geïntegreerd. Voeg bijvoorbeeld handgesneden detailwerk toe aan een prachtige massief houten trap. Of laat meesterlijk vakmanschap los op de stalen balustrade van je moderne trap.

Of je nu voor subtiel of extravagant kiest, een luxe trap neemt de vorm aan die het beste bij je past. Luxe trappen verenigen moeiteloos kunst en functionaliteit tot de belichaming van jouw persoonlijke stijl

Contact opnemen

Een luxe trap op maat

Van Bruchem Staircases realiseert al ruim 135 jaar authentieke maatwerk trappen. We zijn gespecialiseerd in de volledige constructie van exclusieve trappen, van concept tot plaatsing. 

Architectonische kunst en vakmanschap smelten samen in de revolutionaire LID bouwmethode. LID staat voor ‘Limitless in Design’. Via deze door Van Bruchem ontwikkelde bouwtechniek wordt bijna iedere trapvorm denkbaar. Waar complexe constructies voorheen een risico op oneffenheden met zich meebrachten, zorgt LID voor een feilloze afwerking van de trap.

Contact

Een luxe trap is een unieke maatwerk constructie die jouw persoonlijke stijl belichaamt. Dat vraagt om een maatwerk aanpak. Daarom nodigen we je graag uit voor een kennismaking in onze showroom. Zo kunnen we samen de mogelijkheden voor jouw woning of zakelijke omgeving bespreken. Vul het contactformulier in en plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek met ons in.

    Niet wat je zocht? Kijk ook eens naar: