Dubbelkwart trap

Hoogstaand, gestructureerd en eigentijds. Een dubbelkwart trap is net zoals een spiraaltrap of spiltrap een ideale trapvorm om met beperkte ruimte om te gaan. Wanneer klassieke rondingen je echter niet kunnen bekoren, is een dubbelkwart trap interessant om geometrisch en modern design in je woning aan te brengen.

Een dubbelkwart trap is een trap die in twee opeenvolgende kwartdraaien naar de volgende verdieping leidt. Dit betekent dat de looprichting twee keer verandert met een hoek van 90 graden. Naast de esthetische allure is deze trapvorm ook functioneel interessant. In verhouding tot bijvoorbeeld een spiltrap biedt een dubbelkwart trap bijvoorbeeld meer loopcomfort vanwege de mogelijkheid om bredere treden te creëren.

Neem contact op
Dubbelkwart trap particulier

Exclusief ontwerp

Zorgvuldig vervaardigd en met uiterste precisie geplaatst. Jouw dubbelkwart trap door ons laten realiseren betekent een authentieke maatwerk trap in huis halen. Reken op exclusief ontwerp dat praktische waarde en architectonisch genot samenbrengt. 

Dankzij onze revolutionaire LID bouwtechniek zijn er nu nog meer opties om het exclusieve ontwerp van jouw trap te personaliseren. LID staat voor ‘Limitless in Design’. Door het gebruik van een stalen constructie, een speciale vulling en een harde toplaag met verschillende afwerkingen wordt bijna iedere trapvorm mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie over de LID bouwmethode.

Particulieren dubbelkwart trap
“Een dubbelkwart trap is als architectonisch hoogstandje een gespreksonderwerp op zich.”
Djurre van Bruchem

Zakelijke dubbelkwart trap

Een dubbelkwart trap als dynamische blikvanger verbindt werkruimtes op een functionele en aantrekkelijke manier. De vorm van deze trap minimaliseert het benodigde vloeroppervlak ten opzichte van traditionele trappen, zonder zijn esthetische waarde te verliezen. Overweeg een dubbelkwart trap als statement voor een eigentijdse visie van vooruitgang binnen jouw organisatie.

Materiaal toepassing trap

Particuliere dubbelkwart trap

Uitdagende hoeken en tijdloze grandeur. Een dubbelkwart trap als focuspunt van jouw leefruimte biedt een verfrissende aanblik ten opzichte van klassieke trapvormen. Met zijn krachtige hoeken en robuuste aanwezigheid straalt deze trap doelmatigheid uit. Dit maakt een dubbelkwart trap ideaal voor een strak en modern interieur. Speel met verschillende materialen voor een feilloze integratie in jouw woning. 

Een dubbelkwart trap op maat

Het aanschaffen van een dubbelkwart trap op maat is een weloverwogen beslissing, dat begrijpen we maar al te goed. Daarom garanderen wij kwaliteit in ons vakmanschap, onze materialen en onze service. Van Bruchem Staircases werkt met sommige leveranciers al meer dan 50 jaar samen. Daarnaast beschikken wij over een eigen staal- en houtproductie, waardoor we de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. 

Kom gerust langs in onze showroom en bekijk zelf onze gerealiseerde projecten en de verschillende materialen.

Contact

Wanneer je ervoor kiest om een dubbelkwart trap via Van Bruchem Staircases te realiseren, kun je rekenen op uitstekend vakmanschap, hoogwaardige materialen en een uniek ontwerp dat naadloos aansluit op jouw interieurstijl. Maak gebruik van onderstaand contactformulier om vrijblijvend een oriënterend gesprek met ons in te plannen.

    Niet wat je zocht? Kijk ook eens naar: