Betonlook trap

Robuust, modern en minimalistisch. Betonlook trappen zijn een onbetwistbare uiting van persoonlijke stijl voor wanneer de meer traditionele constructies je niet helemaal liggen. Deze eigentijdse trap vind je regelmatig terug in moderne lofts, minimalistische interieurs en als contrast element in meer traditionele woningen.

Neem contact op
Betonlook trap detail

Betonlook

Met een betonlook trap haal je de strakke lijnvoering en industriële uitstraling van beton in huis, zonder de complexiteit van echt beton. Daarnaast kun je een betonlook trap makkelijk personaliseren dankzij de uitgebreide mogelijkheden in tinten, textuur en afwerkingen.

Bovenaanzicht zakelijke beton trap
“Met een betonlook trap kies je voor robuuste kracht en ruwe esthetiek in de ruimte. Het is de perfecte trap als je op zoek bent naar een ruwe en indrukwekkende uitstraling.”
Djurre van Bruchem

Zakelijke betonlook trap

Combineer duurzaamheid, functionaliteit en architectonische esthetiek met een betonlook trap in jouw zakelijke omgeving. Een toonbeeld van stijl, zonder gebonden te zijn aan een specifieke interieurstijl. Een betonlook trap is als krachtig merkstatement een investering die jarenlang meegaat.

Overweeg een betonlook wenteltrap die dynamiek en industriële pracht met elkaar verenigt, of voeg ter illustratie van moderne vooruitgang een stalen balustrade toe.

Particuliere betonlook trap

Particuliere betonlook trap

Betonlook trappen zijn opmerkelijke designstatements die ruwe industriële kracht en strakke elegantie moeiteloos samenbrengen. In de juiste vakkundige handen worden textuur, kleur en afwerking gevormd tot de perfecte weerspiegeling van jouw individuele smaak. 

Een betonlook trap past zich aan binnen verschillende interieurstijlen. Kies bijvoorbeeld voor een eigentijds karakter en geometrische pracht met een betonlook z-trap. Of omarm innovatief design door betonlook details toe te voegen aan een blauwstaal trap.

Een betonlook trap op maat

Van Bruchem ontwerpt en realiseert sinds 1888 exclusieve maatwerk trappen. Iedere woning, en dus ook iedere trap, is uniek. Met jarenlang vakmanschap, hoogstaande materialen en een uitstekende samenwerking met onze leveranciers zorgen wij ervoor dat iedere trap een authentiek kunstwerk op maat wordt.

Betonlook trappen creëren op een toegankelijke manier de esthetische illusie van beton. Of het nu als subtiel verlengde van een minimalistisch interieur, of als statement in de ruimte is, we ontwerpen en bouwen een maatwerk trap die feilloos aansluit bij jouw interieurwensen.

Met de LID bouwmethode brengen we innovatie en techniek samen om betonlook trappen tot een hoger niveau te verheffen. LID staat voor ‘Limitless in Design’. Deze door Van Bruchem ontwikkelde revolutionaire bouwmethode zorgt ervoor dat bijna iedere trapvorm denkbaar wordt.

Contact

Breng jouw maatwerk betonlook trap tot leven. Tijdens een kennismaking vertellen we je graag meer over hoe we jouw trap van concept tot plaatsing kunnen realiseren. Ben je op zoek naar inspiratie? Kom dan langs in onze showroom en bekijk onze gerealiseerde projecten en een breed scala aan materiaal opties uit onze eigen staal- en houtproductie.

Maak gebruik van het contactformulier om een vrijblijvend oriënterend gesprek in te plannen.

    Niet wat je zocht? Kijk ook eens naar: