Metalen trap

Als belichaming van modern interieurdesign is de metalen trap uitgegroeid tot een universeel statement van eigentijdse pracht. Strakke minimalistische vormen, een glanzende afwerking en intrigerende lijnvoering zorgen voor een breed scala aan designmogelijkheden in zowel particuliere als zakelijke omgevingen. 

Met metalen trappen, zoals een stalen trap of blauwstalen trap, kies je voor een constructie die makkelijk integreerbaar is in verschillende interieurstijlen. En niet onbelangrijk, een trap waar je jarenlang van kunt blijven genieten.

Neem contact op
Metalen trap detail

Metalen trappen ontwerp

Authentiek ontwerp, hoogwaardige materialen en zorgvuldig vakmanschap. Jouw metalen trap wordt van trede tot balustrade met uiterste precisie geconstrueerd, volledig in lijn met je interieur. 

Metalen trappen staan naast esthetisch genot bekend om hun stabiliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid. Kortom, een solide basis met oneindig veel afwerkingsmogelijkheden zoals voortreffelijke artisanale details of een moderne gepolijste finish. Daarnaast zijn metalen trappen ideaal om met andere materiaalsoorten te combineren zoals hout, glas of natuursteen.

Metalen trap impressie
“Design en duurzaamheid. De robuuste esthetiek van een metalen trap gaat gegarandeerd jarenlang mee.”
Djurre van Bruchem

Een metalen trap op maat

Het aanschaffen van een metalen trap op maat is een unieke ervaring. Tijdens een oriënterend kennismakingsgesprek ontdekken we wat je wensen en ideeën zijn. Vervolgens bieden we gepersonaliseerd advies, gebaseerd op de praktische en stilistische mogelijkheden van de beschikbare ruimte. Bezoek ter inspiratie onze showroom en maak zelf kennis met verschillende materiaal opties uit onze eigen staal- en houtproductie. 

Jouw metalen maatwerk trap via Van Bruchem Staircases betekent stap voor stap vakmanschap, kwaliteit en professionele service, van ontwerp tot plaatsing.

Metalen trap particulier

Particuliere metalen trap

Van klassieke esthetiek tot minimalistische elegantie. Met een metalen trap in huis benadruk je de charme van jouw persoonlijke stijl. Combineer bijvoorbeeld metaal met hout voor een industriële uitstraling, of integreer een moderne glazen balustrade die de ruimte optisch vergroot. 

Zakelijke metalen trap

Metalen trappen brengen eigentijdse dynamiek tot leven. Kies dus voor een innovatief statement door een maatwerk design trap in je zakelijke ruimte te plaatsen. Overweeg een strakke wenteltrap als subtiele aanwezigheid, of ga voor een robuuste blikvanger als expressie van zakelijke vooruitgang.

Zakelijke metalen trap

LID bouwmethode

Een metalen trap als kunstwerk, dat kan met de LID bouwtechniek. LID staat voor ‘Limitless in Design’. Letterlijk, want met deze door Van Bruchem Staircases ontwikkelde revolutionaire bouwmethode wordt bijna iedere trapvorm denkbaar. We brengen uitmuntend vakmanschap en uniek design samen om jouw trap letterlijk en figuurlijk naar het volgende niveau te tillen.

Contact

Authentiek en op maat gemaakt volgens jouw visie. We ontwerpen en realiseren al sinds 1888 exclusieve metalen trappen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning of zakelijke ruimte? Vul onderstaand contactformulier in en plan vrijblijvend een oriënterend gesprek met ons in.

    Niet wat je zocht? Kijk ook eens naar: