Stalen trap

Kracht, duurzaamheid en veiligheid vormen de kern van jouw stalen trap, een stevige en weerbare constructie met een unieke moderne uitstraling. Duurzaam, want slijtage en corrosie zullen een stalen trap niet snel aantasten. Kortom, een indrukwekkende structuur waar meerdere generaties van blijven genieten. 

Stalen trappen brengen naast functioneel ook esthetisch genot met zich mee. Ze worden vaak geassocieerd met een eigentijds en strak interieur. Zo maken bekende stijlen zoals de Industriële, Scandinavische en Eclectische interieurstijl veelvuldig gebruik van stalen accenten. 

Neem contact op
Stalen trap impressie

Stalen trappen ontwerp

Staal is een veelzijdig en flexibel materiaal om mee te werken. Wij brengen jouw visie en onze vakkundigheid samen om een trap te ontwerpen die je niet alleen naar de volgende verdieping brengt, maar die daarnaast ook een visuele vertegenwoordiging van je persoonlijke stijl is.

Stalen trap met houten treden
“Simpele en elegante vormgeving of artistieke intrigerende lijnvoering. Met een stalen trap kun je alle kanten op.”
Djurre van Bruchem

Stalen trap met houten treden

De combinatie van staal en hout binnen interieurdesign vormt de essentie van de alom bekende industriële stijl. Deze iconische vormgeving brengt moderniteit en ruwe materialen moeiteloos samen tot een gebalanceerd geheel. De stabiliteit en minimalistische pracht van een stalen frame staan in scherp contrast met de warme, organische uitstraling van de houten treden.

Daarnaast is een stalen trap met houten treden makkelijk integreerbaar in woningen van verschillende formaten. Van moderne appartementen tot rustieke landhuizen, deze trap is een charmante aanvulling voor iedere omgeving. Kies bijvoorbeeld een stalen wenteltrap die beweging vertegenwoordigt, of ga voor een krachtige klassieke stalen trap met houten treden als middelpunt van de ruimte.

Moderne stalen trap

Moderne stalen trap

Minstens net zo bekend als de industriële trap, is de moderne stalen trap. Met strakke elegantie en eigentijdse grandeur tilt dit architectonische kunstwerk jouw woning naar een hoger niveau. Een moderne stalen trap is als hedendaagse blikvanger een solide investering die jarenlang meegaat. Experimenteer met details zoals open ruimte of glas in het design, of integreer robuuste elementen voor een imposante aanwezigheid.

Een stalen trap op maat

Van Bruchem Staircases ontwerpt en realiseert al sinds 1888 authentieke maatwerk trappen. Wij combineren jouw persoonlijke visie met vakmanschap, kwalitatieve materialen uit onze eigen staal- en houtproductie en uniek design. Zo creëren we een stalen trap die perfect bij je interieur aansluit.

LID staat voor ‘Limitless in Design’. Met deze door Van Bruchem Staircases ontwikkelde revolutionaire bouwmethode bereiken stalen trappen nieuwe hoogtes. Door het gebruik van een stalen constructie als basis, een speciale vulling en een harde toplaag met verschillende afwerkingsmogelijkheden, wordt bijna iedere trapvorm mogelijk.

Contact

Jij hebt een idee over hoe een stalen trap binnen je interieur past. Wij zetten onze expertise dan ook graag in om dat idee van concept tot uitvoering te begeleiden. Vul onderstaand contactformulier in om vrijblijvend een oriënterend gesprek in te plannen.

    Niet wat je zocht? Kijk ook eens naar: