Blauwstaal trap

Ongekunsteld, eigentijds en dynamisch. Met blauwstaal breng je een ode aan de industriële revolutie, waarin staal bij uitstek de boventoon voerde in design. Terug in de tijd, maar ook modern. Een blauwstalen trap is de perfecte balans tussen ruwe charme en verfijnde elegantie in huis. 

Net zoals de stalen trap of ijzeren trap, zijn blauwstalen trappen een duurzame constructie waar je eindeloos van geniet. Blauwstaal heeft hierin echter de bijzondere eigenschap dat het onbehandeld is. Hierdoor kan het, wanneer je dit toelaat, in de loop van tijd een prachtig patina ontwikkelen.

Neem contact op
Blauwstaal trap detail

Blauwstaal

Blauwstaal staat ook wel bekend als onbehandeld staal of ruw staal. Omdat het niet is afgewerkt met een coating of verf, behoudt het zijn natuurlijke blauwe tint. Uniek op zichzelf, maar ook makkelijk te combineren met andere materialen zoals glas of verschillende houtsoorten. 

Particuliere blauwstaal trap
“Stoer en elegant lijken niet samen te gaan, maar niets is minder waar. Met een blauwstalen trap bereik je moeiteloos de samensmelting van beiden.”
Djurre van Bruchem

Particuliere blauwstalen trap

Omarm industriële allure met een blauwstalen trap in huis. Strak en minimalistisch design met een ruw randje. Past een volledig blauwstalen trap niet binnen je interieur? Combineer dan bijvoorbeeld het robuuste karakter van blauwstaal met de open uitstraling van een glazen trap. Of ga voor een eikenhout trap met indrukwekkende blauwstalen accenten. 

Zakelijke blauwstaal trap

Zakelijke blauwstaal trap

Ook zakelijk zijn blauwstalen trappen een verwijzing naar revolutionaire vooruitgang. Krachtig en minimalistisch, zonder overbodige elementen. Met een blauwstalen trap vertegenwoordig je het moderne zakelijke ethos aan de hand van strakke vormgeving en dynamiek.

Een blauwstaal trap op maat

Exclusief design gebaseerd op jouw interieurvisie. Van Bruchem Staircases creëert sinds 1888 authentieke maatwerk trappen. Samen met onze klanten en leveranciers verleggen we de grenzen van interieurdesign. 

Het idee van innovatie en modernisering vind je niet alleen terug in materiaal. Ook de ontwikkeling van bouwtechnieken draagt hieraan bij. Zo hebben we bij Van Bruchem Staircases de LID bouwmethode ontwikkeld. LID staat voor ‘Limitless in Design’. 

Door gebruik van een stalen constructie, speciale afwerking en harde toplaag wordt bijna iedere trapvorm realiseerbaar. De LID bouwtechniek garandeert hierbij een vloeiende afwerking van de trap, waardoor met name de hoeken beter uitkomen.

Contact

Jouw woning of bedrijfspand verdient een blauwstalen trap die naadloos aansluit bij je interieurstijl. Daarom leren we die graag beter kennen aan de hand van een oriënterend gesprek in onze showroom. Maak gebruik van het contactformulier en plan een vrijblijvende kennismaking met ons in om de mogelijkheden voor jouw maatwerk trap verder te ontdekken.

    Niet wat je zocht? Kijk ook eens naar: