Eikenhouten trap

Natuurlijk, duurzaam en warm. Eikenhouten trappen staan bekend om hun ongeëvenaarde schoonheid en veelzijdigheid. 

De waardering voor eikenhout trappen is zeker binnen Europa geen recente ontdekking. Deze sterke en esthetisch aantrekkelijke houtsoort vind je onder andere terug in rustieke woningen en historische gebouwen. Historisch, want eikenhout legt al eeuwenlang de ziel van interieurdesign vast in talloze intrigerende ontwerpen. Een eiken trap is dus ideaal wanneer je op zoek bent naar een tijdloze en betrouwbare trap die generaties blijft bekoren.

Neem contact op
Eikenhout trap detail

Eikenhout

Eikenhout trappen passen binnen een breed scala aan interieurstijlen. Van statige herenhuizen tot moderne lofts, een eiken trap past zich aan en verrijkt iedere omgeving. Hierdoor zijn ze ook geliefd in combinatie met andere materialen. Voeg eigentijdse glazen details toe aan je eiken trap, of zet een stap richting industriële pracht met een stalen balustrade.

Eikenhouten trap perspectief
“De organische allure van eikenhout is bij iedereen bekend. Een eiken trap kenmerkt zich door de warmte, schoonheid en rust die je ook in de natuur vindt.”
Djurre van Bruchem

Landelijke eikenhouten trap

Verankerd in traditie en natuurlijke charme. Een landelijke eikenhout trap straalt warmte en traditie uit door de natuurlijke eigenschappen van hout te accentueren. Laat de kenmerkende textuur en houtnerf van eikenhout in jouw landelijke eikenhout trap zien met eiken balken als treden, of voeg subtiele rustieke elementen toe in het ontwerp.

Moderne eikenhouten trap

Moderne eikenhout trap

Combineer tijdloze allure met innovatief design. Een moderne eikenhout trap tast de balans tussen klassieke pracht en moderne lijnen af. Kies bijvoorbeeld voor robuuste eikenhout treden in een zwevende trap, of integreer een architectonisch stalen hekwerk in jouw moderne eikenhout trap.

Een eiken trap op maat

Een maatwerk eiken trap omarmt jouw creatieve visie en gaat jarenlang mee. Van Bruchem Staircases is sinds 1888 gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van exclusieve maatwerk trappen. Jouw eiken trap is in goede handen als je op zoek bent naar gepersonaliseerd design, kwalitatieve materialen en gepassioneerd vakmanschap. 

Met sommige van onze leveranciers hebben wij al meer dan 50 jaar een uitstekende samenwerking. Daarnaast beschikken wij over onze eigen staal- en houtproductie, waardoor we de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. 

Contact

Breng jouw visie tot leven. Wij ontwerpen en realiseren een eikenhouten trap die naadloos aansluit bij je interieur. Een maatwerk trap door Van Bruchem betekent een eiken trap die zowel functioneel als esthetisch jarenlang genot met zich meebrengt. 

Maak gebruik van onderstaand contactformulier en kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek.

    Niet wat je zocht? Kijk ook eens naar: