Trap glijbaan

Avontuurlijk, dynamisch en hypermodern. Er zijn weinig woorden nodig om te omschrijven hoe bijzonder een trap glijbaan in huis kan zijn. Onvergetelijke ervaringen voor alle leeftijden gegarandeerd, zonder in te leveren op exclusief design. Wij ontwerpen en realiseren een glijbaan trap die niet alleen plezier met zich meebrengt, maar ook feilloos bij jouw interieur aansluit. 

Neem contact op
Glijbaan trap particulier

Trap glijbaan constructie

Een glijbaan trap is een bijzondere constructie die letterlijk een trap en een glijbaan met elkaar combineert. Bij het bouwen van deze trap worden zowel een trap als een functionele glijbaan gemaakt. De glijbaan wordt vervolgens strategisch met de trap verbonden, zodat deze makkelijk en veilig toegankelijk is.

Het resultaat? Een echte blikvanger die op een unieke en speelse manier verdiepingen met elkaar verbindt. Door een glijbaan aan je trap te verbinden haal je voor jong en oud een extra dosis vreugde en levendigheid in huis. Deze trap stimuleert namelijk, net zoals een tribunetrap, interactie en beweging, waardoor je een dagelijkse routine transformeert in een avontuurlijk spel. 

Glijbaan trap school
“Breng een vleugje avontuur in huis met een glijbaan trap en laat je innerlijke kind weer stralen.”
Djurre van Bruchem

Een trap glijbaan op maat

Van Bruchem Staircases creëert sinds 1888 authentieke maatwerk trappen. We weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het aanschaffen van een trap glijbaan. Jouw trap is namelijk een verlengde van je interieur. We gebruiken onze jarenlange kennis dan ook graag om je te adviseren over de mogelijkheden voor jouw woning.

Glijbaan trap schoolgebouw

LID Bouwmethode

Bijna iedere vorm wordt mogelijk met de door Van Bruchem Staircases ontwikkelde LID bouwmethode. LID staat voor ‘Limitless in Design’. Deze revolutionaire techniek combineert als basis een stalen constructie, een speciale vulling en een harde toplaag. De vloeiende afwerking van de onderkant van de trap en verbeterde afwerking van de hoeken zorgen voor een naadloze constructie. 

Contact

Van Bruchem Staircases brengt 135 jaar aan uitgebreide kennis, zorgvuldig vakmanschap en geoptimaliseerde service samen om voor jou de perfecte glijbaan trap te creëren. Reken daarbij ook op hoogwaardige materialen dankzij een jarenlange samenwerking met uitstekende leveranciers en kwaliteit uit onze eigen staal- en houtproductie.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier en plan vrijblijvend een oriënterend gesprek in, of kom langs in onze showroom.

    Niet wat je zocht? Kijk ook eens naar: