Tribunetrap

Innovatief en functioneel design. Een tribunetrap is een indrukwekkende constructie die diepte en dimensie toevoegt aan grote lege ruimtes. Het open design spreekt tot de verbeelding als een uitnodigend geheel dat sociale interactie aanmoedigt.

In tegenstelling tot een ruimtebesparende wenteltrap of z-trap, is de tribunetrap ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Ideaal voor locaties waar evenementen plaatsvinden. Van zakelijke presentaties tot filmvoorstellingen, de gezelligheid van deze architectonische blikvanger maakt van iedere sociale bijeenkomst een onvergetelijke ervaring.

Neem contact op
Tribunetrap

Tribunetrap ontwerp

De tribunetrap ontleent zijn naam aan de structuur waarop hij is gebaseerd. Vergelijkbaar met tribunes in sportstadions, theaters en auditoria is deze trap ontworpen om een grote groep mensen op een comfortabele manier zitplaatsen en optimaal zicht te bieden. Door geleidelijk aan de hoogte in te werken, combineert deze trapvorm efficiënt ruimtegebruik met een veilige manier om grote aantallen te accommoderen.

Tribunetrap zakelijk
“Een architectonisch meesterwerk dat mensen dichter bij elkaar brengt. Met een tribune trap creëer je de ideale sociale gelegenheid in jouw ruimte.”
Djurre van Bruchem

Tribunetrap van hout

Hout is een geliefd materiaal dat elegantie en warmte uitstraalt. Duurzaam en tijdloos, een houten tribunetrap gaat lang mee en biedt weerstand tegen de versnelde slijtage die met intensief gebruik gepaard gaat. Het natuurlijke karakter van dit materiaal brengt een idyllische charme met zich mee. Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand voor liefhebbers van alle leeftijden.

De veelzijdigheid van hout maakt het een flexibel materiaal voor verschillende interieurstijlen. Van Scandinavisch minimalisme tot strakke industriële invloeden, hout biedt mogelijkheden voor alle ruimten in zowel klassieke als moderne stijlen. Kom langs in onze showroom en bekijk al onze beschikbare materiaalsoorten.

Zakelijke tribunetrap

Zakelijke tribunetrap

Een tribunetrap als investering brengt tijdloze elegantie en praktische waarde samen binnen je organisatie. Met deze trapsoort wordt een zakelijke lobby, een vergaderzaal of auditorium de ideale ruimte om productiviteit te stimuleren. In tegenstelling tot een klassieke vergaderruimte waarbij medewerkers en klanten rond tafels zitten, nodigt een tribunetrap uit tot beweging en interactie op een luchtige manier. Overweeg een tribunetrap voor ruimtes met meerdere zakelijke doeleinden en laat een memorabele indruk achter bij niet alleen klanten, maar ook eigen medewerkers.

Een tribunetrap op maat

Vanuit zorgvuldig vakmanschap, jarenlange samenwerkingen met hoogwaardige leveranciers en uitmuntende materialen, ontwerpen en creëren we vol enthousiasme de meest uiteenlopende maatwerk trappen. Ben je op zoek naar inspiratie voor het design van jouw tribunetrap? Kom dan zeker langs in onze showroom. We vertellen je graag meer over onze gerealiseerde projecten. 

Contact

Van Bruchem Staircases realiseert sinds 1888 gepersonaliseerde authentieke trapconstructies. We nemen je van A tot Z mee in de mogelijkheden van een tribunetrap op maat in jouw ruimte. Vul onderstaand contactformulier in en plan vrijblijvend een oriënterend gesprek met ons in. 

    Niet wat je zocht? Kijk ook eens naar: