Bloktrap

Minimalistisch, stijlvol en strak. Een bloktrap in je woning straalt doelgerichte functionaliteit uit. Configureerbaar voor ruimtes van alle formaten als subtiele aanwezigheid, of juist als krachtig visueel middelpunt van je interieur. Het is maar net waar je voor kiest.

Particuliere bloktrap

Ontwerp

Bij het maken van een bloktrap worden de trede en het stootbord in principe onder 90 graden samengebracht. Ondanks dit rechttoe rechtaan principe zijn er voldoende mogelijkheden om deze trap een unieke uitstraling te geven. De geometrische vormen zijn modern en esthetisch aantrekkelijk, wat verfrissend is ten opzichte van de meer traditionele rechte trappen. 

Materialen zoals hout, glas, metaal of een combinatie kunnen worden gebruikt om een indrukwekkende compositie te ontwerpen die volledig in lijn is met jouw interieur. Naast architectonische blikvangers zijn bloktrappen ook praktisch interessant. In verhouding tot trappen zoals een dubbelkwart trap of draaitrap hebben ze een steile lijnvoering die de mogelijkheid biedt om efficiënter om te gaan met kleinere verticale ruimtes. Ook laat het ontwerp veel ruimte toe voor opbergmogelijkheden onder de trap.

Bloktrap zakelijk
“Combineer geometrische allure en functioneel design door een bloktrap te plaatsen. Een praktische blikvanger waarbij opbergruimte makkelijk integreerbaar is.”
Djurre van Bruchem

Design bloktrappen

Van Bruchem Staircases biedt maatwerk trappen voor zowel particuliere als zakelijke omgevingen. Ieder project is een unieke ervaring waarbij design en functionaliteit naadloos in elkaar overlopen. We gaan op zoek naar de beste design oplossing die jouw visie zowel creatief als technisch tot uitvoering brengt.

Zakelijke bloktrap

Zakelijke bloktrap

Wil je een bloktrap die in harmonie staat met de open en heldere uitstraling van jouw ontvangstruimte, dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om klanten te ontvangen vanaf een minimalistisch, strak ontwerp met intrigerende glazen leuning. Of kies juist voor een robuust houten middelpunt met geometrische lijnen en een warme uitstraling die uitnodigt tot verder verkennen van het gebouw.

Particuliere bloktrap

Ook in huis kan een bloktrap een esthetische en functionele rol vervullen. Overweeg bij beperkte ruimte in huis een bloktrap met op maat gemaakte opbergmogelijkheden onder de treden. Of bereik een subtiele integratie met een zwevend model in lichte houttinten.

Houten bloktrap

Maatwerk bloktrap

We zijn trots op onze jarenlange kennis en expertise en zetten ons vakmanschap met enthousiasme in voor nieuwe ideeën. Met een aantal van onze leveranciers werken wij al meer dan 50 jaar samen. Bovendien hebben we een eigen staal- en houtproductie om de kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen. 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom leren we je graag kennen aan de hand van een persoonlijk gesprek in onze showroom. Tijdens dit gesprek bespreken we creatieve en technische wensen. Hierbij kun je rekenen op ons advies en een uitgebreid overzicht van de verschillende materiaalmogelijkheden. 

Contact

Onze bloktrappen kenmerken zich door exceptioneel design en precies maatwerk. Ieder uniek ontwerp is onderhevig aan meerdere factoren, waaronder persoonlijke wensen en beschikbare ruimte. Maak gebruik van onderstaand contactformulier om vrijblijvend een oriënterend gesprek aan te vragen. 

    Niet wat je zocht? Kijk ook eens naar: