Draaitrap

Elegant, vloeiend en verfijnd. Een draaitrap brengt vaak een gevoel van geleidelijke beweging en rustgevende symmetrie met zich mee. Als uiting van sierlijke kunstzinnigheid is deze trap de perfecte blikvanger om jouw verdiepingen met elkaar te verbinden.

De veelzijdigheid van de trapvorm maakt het een interessante overweging voor zowel particuliere woningen als zakelijke omgevingen. Een draaitrap is een elegante optie wanneer je bijvoorbeeld beperkte ruimte in je hal hebt. Maar het kan ook een grandioos element zijn in de vorm van een houten draaitrap in de lobby van een hotel, of als marmeren pronkstuk in een museum. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem contact op
Draaitrap particulier

Draaitrap kopen

Een draaitrap draait in essentie in een spiraalvormige beweging omhoog. In tegenstelling tot de strakke, geometrische structuur van bijvoorbeeld een dubbelkwart trap, straalt een draaitrap vloeiende beweging uit, vergelijkbaar met trappen zoals de spiltrap of wenteltrap. Waar deze laatste echter hoofdzakelijk in een cirkelvormige of spiraalvormige beweging omhoog draait, kan een draaitrap meerdere configuraties hebben. Denk bijvoorbeeld aan vierkante, elliptische en andere geometrische vormen.

Draaitrap particulier
“Jouw ruimte komt tot leven met de dynamische en vloeiende lijnen van een draaitrap.”
Djurre van Bruchem

Moderne draaitrap

Leg de essentie van jouw persoonlijke stijl vast met een moderne draaitrap die design en functionaliteit samenbrengt. Met strakke lijnen en eigentijdse materialen is een moderne draaitrap een geliefde vormgeving in huis of op kantoor. Of je interieur nu gestroomlijnd en minimalistisch, of innovatief en eclectisch is; de moderne draaitrap is een aanwinst voor iedere woning.

Stalen draaitrap

Draaitrap van staal

Draaitrappen kunnen uit verschillende materialen worden vervaardigd. Tot de mogelijkheden behoren hout, beton, glas en staal. Wij beschikken over onze eigen staal- en houtproductie, waardoor we de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen.

Een populaire constructie is de stalen draaitrap. Staal is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage en corrosie en kan generaties lang meegaan. Daarnaast heeft een stalen draaitrap een moderne esthetiek die binnen veel interieurstijlen past. Combineer staal met andere materialen om een uniek architectonisch middelpunt van jouw ruimte te creëren.

Maatwerk

Het aanschaffen van een draaitrap is een weloverwogen beslissing. Een trap hoort namelijk het verlengde van jouw interieurstijl te zijn. Daarom biedt Van Bruchem Staircases exclusieve maatwerk trappen aan die zowel esthetisch als functioneel voldoen aan jouw wensen.

Een draaitrap die ongelimiteerd in vorm is. Dat is mogelijk met de door Van Bruchem Staircases ontwikkelde LID bouwmethode, die ervoor zorgt dat iedere vorm een vloeiende afwerking heeft. LID staat voor ‘Limitless in Design’. Deze revolutionaire techniek maakt bijna iedere trapvorm mogelijk door het gebruik van een stalen constructie, een speciale vulling en een harde toplaag met verschillende afwerkingen.

Contact

Jouw draaitrap op maat is bij ons in goede handen. Al 135 jaar lang ontwerpt en realiseert Van Bruchem Staircases authentieke maatwerk trappen. Dat kenmerkt zich door zorgvuldig vakmanschap, exclusief design en hoogwaardige materialen. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier om vrijblijvend een oriënterend gesprek in te plannen.

    Niet wat je zocht? Kijk ook eens naar: