ALLE PROJECTEN

Multifunctioneel trappenhuis

Voor het nieuwe hoofdkantoor van de Bijenkorf, creëerden wij 5 bordestrappen.

Het trappenhuis is multifunctioneel en echt onderdeel van de verschillende kantoorruimtes op de verdiepingen. Dit komt doordat er ook keukens, zithoeken en vergaderplekken door ons verwerkt zijn in het trappenhuis. De integratie van bloembakken geeft een natuurlijk en groen effect.

Het linoleum dat op de vloeren ligt hebben we doorgetrokken in het trappenhuis en dat zorgt voor een mooi contrast met het donker geoliede hout en de gepoedercoate stalen hekwerken.

De bordestrappen zijn gemaakt van rubberwood. De meest ecologische en duurzame houtsoort die bestaat in de hedendaagse houtindustrie.

Rubberwood is een afvalproduct van uitgeputte rubberbomen die meestal op grote plantages in Zuidoost Azië staan. In plaats van dat het verbrand wordt maken we er trappen van, een zeer milieuvriendelijk en duurzaam alternatief.

contact
Final 3.0 De Bijenkorf

Van Bruchem Staircases combineert authentiek vakmanschap met innovatief design. Dit resulteert in op maat gemaakte kunstwerken die perfect aansluiten bij hun omgeving.

Materialen

Staal Staal
Rubberwood Rubberwood
  • TREDEN 38mm rubberwood
  • STOOTBORDEN 38mm rubberwood
  • TRAPBOMEN 10mm staal
  • LEUNINGEN ø30mm staal
  • BALUSTRADES ø30mm & ø10mm staal
  • Design Van Bruchem Staircases
Web-6609
"De Bijenkorf kennen we allemaal als één van de oudste warenhuizen van Nederland. Heel gaaf om aan dit project te werken in een enthousiast bouwteam."
Djurre van Bruchem
Web--2

Meer projecten