ALLE PROJECTEN

2 fraaie wenteltrappen

Met trots presenteren wij onze nieuwste creaties in het trappendomein: twee schitterende wenteltrappen. Deze trappen vertegenwoordigen het hoogtepunt van vakmanschap en design, met een robuuste stalen basis en een verfijnde afwerking van natuurlijk hout, aangevuld met ons baanbrekende LID-systeem.

Het LID-systeem, een innovatief hoogstandje, zorgt voor een strakke en naadloze onderkant van de trap. Dit creëert een modern en verfijnd uiterlijk dat perfect aansluit bij hedendaagse designtrends. Het resultaat is een vloeiend en gestroomlijnd geheel dat elegant opgaat in de omgeving.

Dankzij dit ontwerp vloeien de wenteltrappen naadloos over in hun omgeving. Het stucwerk op de trapbomen loopt perfect door in de plafonds, terwijl het hout van de treden harmonieus terugkomt in andere elementen van de woning.

contact

Trees4all

Voor elke trap die wij plaatsen, plant Trees for All 5 bomen in Oeganda. Zo dragen wij, samen met onze klanten, bij aan een duurzamere wereld.

Van Bruchem Staircases combineert authentiek vakmanschap met innovatief design. Dit resulteert in op maat gemaakte kunstwerken die perfect aansluiten bij hun omgeving.

Materialen

Eiken Eiken
Staal Staal
LID LID
  • TREDEN 20mm eiken
  • STOOTBORDEN 20mm eiken
  • TRAPBOMEN 40mm staal afgewerkt met LID
  • BALUSTRADES 40mm staal afgewerkt met LID
  • Design Van Bruchem Staircases
"Onze wenteltrappen zijn niet alleen ontworpen om te functioneren als verbindende elementen in een woning, maar ook om als kunstwerken op zichzelf te schitteren."
Djurre van Bruchem

Meer projecten