ALLE PROJECTEN

in de muur verankerd

In Oestgeest staat een fraai nieuwbouwhuis waar wij twee trappen voor hebben ontworpen en gerealiseerd. 

Een Z-trap naar de 1ste verdieping, met een bloktrede. De treden en stootborden van de Z-trap zijn stevig in de muur verankerd en met lange schroeven aan elkaar verbonden om er een sterk geheel van te maken. De keldertrap is een keepboomtrap -de trapbomen liggen dan meer naar binnen en de treden steken over- met witte stootborden.

Het stalen hekwerk loopt op vanaf de trap door in de balustrades op de begane grond en de 1ste verdieping. Het staal komt op meerder plaatsen in het huis terug, onder andere in de binnen kozijnen. Aan de wanden zijn onopvallende wit stalen muurleuningen bevestigd voor extra ondersteuning. Alle trapleuningen zijn poeder-coated.

contact
Z-trap met stalen hekwerk

Van Bruchem Staircases combineert authentiek vakmanschap met innovatief design. Dit resulteert in op maat gemaakte kunstwerken die perfect aansluiten bij hun omgeving.

Materialen

Staal Staal
Eiken Eiken
  • TREDEN 43mm & 55mm, Eiken
  • STOOTBORDEN 25mm & 55mm Eiken
  • TRAPBOMEN 55mm, Eiken
  • LEUNINGEN 40*15mm, Staal
  • BALUSTRADES 40mm MDF & 40*15mm Staal
  • Design Van Bruchem Staircases
Z-trap hout en staal
"We zijn in een vroeg stadium van de bouw bij dit project betrokken waardoor we goed hebben kunnen informeren over posities van wandverlichting en verlichting in het schalmgat."
Djurre van Bruchem
detail houten trap met staal

Meer projecten